Barça
Esports Barça 23/03/2012

Guardiola: "Sis punts al Madrid són molts punts. No podem pretendre que empatin cada dia"

L'entrenador del Barça focalitza tota l'atenció en el Mallorca i intenta escapar de parlar de la crisi del Madrid. Afirma que no va veure el partit del Madrigal

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola, en roda de premsa

BarcelonaHi havia molt d'interès a sentir Pep Guardiola aquest divendres després que el Barça hagi retallat quatre punts en quatre dies al Reial Madrid, i saber si encara pensa que la Lliga és impossible de guanyar. "Hauríem anat a Mallorca a guanyar, i ara anirem a guanyar igualment, no canvia res, estar a 6 punts. Estant a 13 punts hem sortit sempre a guanyar igualment". I quan li han fet la pregunta òbvia de si a 6 punts encara veu la Lliga impossible, ha respost: "Segueixo pensant que 6 punts al Madrid són molts. És millor que estar a 10, esclar, però no podem pretendre que el Madrid empati cada dia, i segur que tornaran a guanyar de seguida". I ha afegit: "Guanyar els 10 partits que queden no serà una tasca fàcil, i ara tots els equips ens hi juguem moltes coses. L'única possibilitat que hi ha és fer la nostra feina. De què serveixen els resultats dels altres si no guanyem els nostres partits?".

Madrid i Mourinho

Respecte al partit que va fer el Madrid a Vila-real i tot el que va passar al final, Guardiola ha admès que no va veure el partit, però si el resum posterior. "Millor que empatés que no que hagués guanyat. Estem per darrere, estic més content que si haguessin guanyat, esclar". I quan li han insistit sobre totes les polèmiques i les expulsions, ho ha resolt amb un: "No estic a Madrid per saber què passa allà".

També li han preguntat si ell mai deixaria de comparèixer en una roda de premsa, i Guardiola, hàbil, ha comentat: "Cadascú fa el que sent que ha de fer. No m'agrada que em donin lliçons, i no m'agrada donar-ne". "Tota la guerra psicològica s'acaba quan la pilota comença a rodar, i només val el joc. L'única psicologia és saber què has de fer per guanyar el rival".

Mallorca

Pel que fa estrictament al partit de demà a Mallorca, Guardiola ha comentat: "No podem agafar com a referència el partir de l'anada perquè feia poc que Caparrós l'entrenava. Ara ja ha fet del Mallorca un equip seu, els seus equips són reconeixibles, porten el seu segell, i estan al millor moment de la temporada. Mallorca sempre ha sigut una plaça molt complicada per a nosaltres".

I sobre les baixes que té, ha conclòs: "Tenim baixes, doncs jugarem amb els dels filial. Dels 19 que van a Mallorca, 15 o 16 són fets aquí casa, aquest és el nostre triomf".

stats