Barça
Esports Barça 25/10/2011

Guardiola: "No hem estat ràpids a la circulació"

El tècnic ha fet autocrítica. Ha considerat que els seus homes feien massa tocs amb la pilota, però també s'ha mostrat satisfet per no haver-se "desordenat" al camp

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola, donant ordres als seus jugadors a El Nuevo Los Cármenes.

BarcelonaPep Guardiola ha fet autocrítica a la sala de premsa del Nuevo los Cármenes. Tot i marxar de Granada amb els tres punts sota el braç, ha destacat que els seus jugadors han estat "lents" en la construcció de les jugades: "No hem estat molt ràpids. Donàvem 3, 4 o 5 tocs abans de passar la pilota. Això ens feia anar lents i no entrar a l'àrea rival".

Tot i això, l'entrenador del Barça ha assegurat que "marxava satisfet" perquè els seus homes "no s'han desordenat contra un rival que fa molt de mal als contraatacs". "Nosaltres no hem estat del tot fins, però ells no han arribat", ha dit.

També ha parlat sobre els últims minuts, on s'ha vist els jugadors una mica nerviosos: "Quan guanyes 1-0 tot pot passar, juguis contra 11, 10 o 9 jugadors, perquè jugues amb l'angoixa del resultat. Al final hem tret una pilota llarga quan l'hauríem d'haver jugat des del darrere".

Pel què fa als noms propis del partit, Guardiola ha parlat d'Isaac Cuenca, jugador del filial que aquest dimarts ha debutat amb el primer equip del Barça com a titular: "Ha estat atrevit, estic molt satisfet pel seu partit, malgrat que algunes coses encara les ha d'agafar. Felicitar-lo pel debut, començar amb una victòria sempre és bo".

I sobre Xavi, de qui s'havia especulat la seva suplència, ha comentat que "l'estat físic ens el marca el seu preparador"; i que malgrat l'acumulació de partits l'ha fet jugar perquè "no volia fer molts canvis al camp, i volia mantenir la base de l'equip ja que jugaven Isaac Cuenca i Maxwell.

"Vaig parlar amb Touré abans de marxar"

Després que l'exblaugrana Touré Yaya –ara al Manchester City– assegurés que si Guardiola hagués parlat amb ell no hauria deixat el Barça, el tècnic ha comentat que "abans que marxés vaig parlar amb ell, igual que parlo amb tothom. Tinc les portes del meu despatx obertes". De fet, l'entrenador ha comentat que "l'única raó –de la seva sortida– és que ell va demanar per marxar al president –que aleshores era Laporta–". De fet, Guardiola ha explicat que "vaig intentar convèncer-lo que no ho fes".

"Si ens toca el City a la Champions parlaré amb ell i intentaré convèncer-lo que està equivocat", ha conclòs Pep Guardiola.

stats