LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 24/04/2012

Guti assegura que el seu desig "és que el Barça no guanyi" aquesta nit el Chelsea

L'exjugador del Madrid assegura que se sent "molt content" pel resultat que va aconseguir el seu exequip dissabte passat al Camp Nou

Efe
1 min

PonferradaL'exjugador del Reial Madrid José María Gutiérrez 'Guti' ha reconegut aquest dimarts que el seu desig "és que el Barça no guanyi" la tornada de la semifinal de la Lliga de Campions que l'enfrontarà aquesta nit al Chelsea anglès, tot i que ha considerat que l'equip català "té moltes possibilitats de passar".

"Seré realista, el meu desig és que el Barça no guanyi", ha manifestat Guti en declaracions als periodistes a Ponferrada (Lleó), tot i que ha precisat que "veient la plantilla del Barça i la del Chelsea, el Barça té moltes possibilitats de passar".

Tenint en compte això, ha afegit: "Esperem i desitgem que la final sigui Madrid-Barça", tot i que "tant el Reial Madrid com el Barça porten dos resultats dolents" del partit d'anada, en què els blancs van caure per 2-1 davant el Bayern de Munic i els blaugranes per 1-0 contra el Chelsea. En qualsevol cas, ha sostingut que el resultat dels de Pep Guardiola "és pitjor", per no haver aconseguit marcar en el partit d'anada.

L'exjugador del Madrid també ha destacat que l'equip en què va desenvolupar la major part de la seva carrera "necessitava guanyar al Camp Nou", com va fer en el partit de Lliga de dissabte passat (1-2), "no sé si per tancar un cicle o posar les coses complicades al Barça". Ha confessat que "com a madridista", se sent "molt content" després d'aquest resultat.

Respecte al seu futur, el mitjapunta ha assegurat que si al juliol li arriba alguna oferta interessant es plantejarà seguir jugant, però "si no, ja és hora de retirar-se i intentar fer altres coses a la vida". Ha afegit que "el futbol és una etapa molt bonica", però li agrada sempre "evolucionar en altres camps".

stats