Esports Barça 29/08/2012

'Hackegen' els comptes de Twitter de diversos futbolistes

Els comptes de Dani Alves, Javier Mascherano i altres jugadors de futbol han estat atacats per un pirata informàtic, que ha escrit piulades des dels seus perfils com "Que guapo que és Cristiano"

Ara
1 min
Captura d'una de les piulades de Bojan fetes pel 'hacker' informàtic. / TWITTER.COM

BarcelonaEls comptes de Twitter d'una vintena de futbolistes han estat aparentment atacats per pirates informàtics aquest dimecres al vespre. Entre ells hi ha jugadors del Barça com Dani Alves o Javier Mascherano, que han penjat tuits mentre jugaven el partit de tornada de la Supercopa, cosa que ha fet sospitar molts internautes de la xarxa social.

El que ha fet evident que les piulades eren obra d'un 'hacker', però, n'ha estat el seu contingut: "Que guapo que és Cristiano", deia, per exemple, un tuit des del compte d'Alves –que posteriorment ha estat esborrat–. També ha estat atacat el compte de Bojan Krkik –que en aquesta piulada assegura que el Madrid ha comprat el partit– o el de jugadors com Sergi Roberto, el Kun Agüero, David De Gea o l'exjugador del Barça Rafa Márquez –"Jo vaig amb el Madrid perquè Sergio Ramos és guapo", deia un tuit del seu compte–. La majoria d'ells ja han esborrat les piulades i, com el mexicà, han advertit de l'atac.

Tots els tuits compartien un hashtag, #Reypadorowsky, que sembla que faria referència a un usuari del mateix nom que podria ser el 'hacker', el compte del qual ha estat esborrat. En aquesta piulada des del compte de Mascherano, per exemple, s'assegura que "Reypadorowsky és el más chingón del mundo".

stats