Publicitat
Publicitat

FUTBOL

"Hem de diferenciar entre l'odi i la llibertat d'expressió, si no rebran estelades i minuts 17:14": les opinions de la premsa esportiva

Els columnistes segueixen opinant sobre les mesures per acabar amb la violència en el futbol i sobre el joc del Barça després de guanyar el PSG a la Lliga de Campions

Els columnistes de la premsa esportiva d'aquest divendres debaten sobre les mesures per acabar amb la violència, tant física com verbal, als estadis de futbol, sobre el joc de l'equip i sobre la decisió del president del club, Josep Maria Bartomeu, de no comparèixer abans de Nadal davant els mitjans de comunicació.

J. M. Casanovas, a l''Sport'
"L'èxit de l'entrenador està lligat al marcador i al final només hi ha un jutge inapel·lable que dóna i treu raons: els gols. Els gols que acabin marcant els tres cracs dictaran sentència. Per tant, ningú es pot sorprendre si el Barça actual es construeixi al voltant del trident".

Ernest Folch, a l''Sport'
"El desconcert que viu l'equip té almenys l'avantatge que acaba afectant també els rivals, que observen els blaugranes com si fos un estrany paquiderm caigut de Mart".

Toni Romero, a 'L'Esportiu'
"Hi ha interessats a confondre manifestacions d'odi amb la llibertat d'expressió. I no podem fer-hi seguidisme perquè ja sabem que rebran estelades i minuts 17:14".

Xavi Torres, a 'L'Esportiu'
"La desnaturalització del joc del Barça no és una crítica, sinó la constatació d'una realitat. No sabem si el mètode evoluciona, però, de moment, és evident que camina. Cap a on? Esperem que els responsables ho tinguin clar, perquè, de viure de les estrelles de torn, el barcelonisme en té molta d'experiència".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'
"La premsa europea no està preocupada per Montoya, Douglas o Vermaelen. Està admirada pel trident blaugrana, elogia Luis Enrique com a tècnic valent i situa el Barça entre els favorits per a la Champions. La visió global difereix de la local".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'
"Bartomeu no seguirà la tradició de comparèixer davant els mitjans de comunicació abans de Nadal com feia Rosell [...]. Ara bé, és cert que algunes de les preguntes més interessants [...] que podríem fer-li no tenen resposta. Només evasives que portarien a una sobreexposició mediàtica. Algú ha hagut de decidir que no és moment d'ambigüitats. Millor callat que tirant pilotes fora".

Santiago Segurola, a 'Marca'
"Què estrany és escoltar a Barcelona això de que l'únic que importa és la victòria. Abans era el guardià de l'estil. Amb quatre mesos hem tingut prou perquè aquest llegat se l'emporti el vent".

Ramon Solsona, a 'La Vanguardia'
"El president del CSD ha dit que la resposta del Madrid d'expulsar 17 ultres per crits ofensius havia estat "exemplar". [...] Des de quan és exemplar el Madrid? Deu ser des d'ahir, perquè injuriar Messi i Catalunya al Bernabéu és una rutina llargament consentida pel club, és un crit de guerra, una exhibició d'espanyolitat".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT