Hèrcules - Barça
Esports Barça 29/01/2011

El Barça es revenja de l'Hèrcules a domicili i es referma en el lideratge (0-3 )

Pedro ha fet el primer gol del Barça amb un xut ajustat al pal curt de la porteria de Calatayud (45') i a les acaballes, Messi ha fet dos gols més en tot just dos minuts

Els jugadors del Barça celebren el gol de Pedro, el primer al Rico Pérez.

BarcelonaEl Barça ha refermat amb claredat a Alacant el seu lideratge superant l'Hèrcules (0-3). Abans del descans, Pedro ha aconseguit superar Calatayud i marcar per sisè partit consecutiu, mentre que a les acaballes Messi ha sentenciat amb dos gols gairebé consecutius.

Sense Puyol lesionat, el tècnic blaugrana, Pep Guardiola ha apostat per l'onze de gala al Rico Pérez d'Alacant que, ple de gom a gom, presenta la millor entrada de la temporada. Alves, ja recuperat de la seva lesió, és titular.

En els primers minuts, el Barça porta el pes del partit i té la possessió de la pilota. Messi, amb una jugada personal, podria haver avançat els de Guardiola, però la seva rematada ha marxat desviada a l'esquerra de la porteria de Calatayud (11'). Pedro, amb un bon xut que ha els alacantins han aconseguit desviar (15') i novament Messi, en una jugada que la defensa local ha refusat (16'), han seguit provant sort.

Trezeguet, en una contra que ha trenat l'Hèrcules, podria haver donat la sorpresa, però el davanter dels alacantins ha rematat fora.

I tot just quan s'arribava al descans, el Barça ha aconseguit superar l'Hèrcules. Xavi ha enviat una bona pilota a Pedro i el davanter canari, amb un xut ajustat al pal esquerre de la porteria de Calatayud, ha avançat els de Guardiola (45').

En la segona part, el Barça ha seguit presionant i Xavi (49') ha provat la rematada des de fora de l'àrea. Tot just deu minuts més tard, l'àrbitre ha xiulat fora de joc quan Villa encarava el porter i, al 64', el col·legiat, a instàncies del seu assistent, ha anul·lat un gol a Pedro, també per fora de joc.

Messi ha gaudit d'una gran ocasió per marcar al 67, després d'una bona combinació de l'equip en què la defensa no ha pogut tapar els espais i Messi ha xutat desviat.

A les acaballes, Farinós ha vist la segona groga i ha deixat l'Hèrcules amb 10 després d'una dura entrada a Busquets quan només portava 15 minuts sobre el terreny de joc. I just tres minuts més tard, el Barça ha sentenciat amb dos gols de Messi gairebé consecutius. Primer, l'argentí ha superat Calatayud amb un fort xut i després, en una nova jugada de combinació, aprofitant una centrada d'Alves (89').

Hèrcules 0

Barça 3

Hèrcules: Calatayud; Cortés, Sarr, Rodríguez, Peña; Fritzler (Farinós 67'), Abel Aguilar, Tote, Kiko (Christian 63'), Valdez (Portillo 79') i Trezeguet.

Barça: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Xavi (Keita 87'), Busquets, Iniesta (Afellay 89'); Pedro, Messi, Villa (Nolito 87').

Àrbitre: Fernández Borbalán (col·legi andalús). Targetes grogues: Abel Aguilar (32'), Peña (45') i Alves (81'). Targeta vermella: a Farinós (84') per doble amonestació.