LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 22/04/2013

Heynckes: "Messi jugarà des de l'inici"

L'entrenador del conjunt bavarès està convençut de la presència de l'argentí en l'onze de sortida. El tècnic alemany qualifica d'"excel·lent" la seva relació amb Guardiola

Ara
2 min
Jupp Heynckes, entrenador del Bayern, en roda de premsa / ALEX GRIMM / GETTY IMAGES

MunicJupp Heynckes té clar que Leo Messi estarà sobre la gespa de l'Allianz Arena aquest dimarts a les 20.45. "Messi s'ha entrenat amb normalitat. Crec que jugarà des de l'inici". L'argentí és el referent del joc blaugrana, tot i que l'entrenador del Bayern considera que el joc dels de Tito Vilanova va molt més enllà. "El Barça juga a un nivell molt alt. L'equip és més que Messi, és un gran col·lectiu". L'essència i la clau dels èxits blaugranes aquests darrers anys són gràcies a la filosofia de planter dels catalans, ja que "s'han format a la Masia, s'entenen i harmonitzen molt bé", ha dit el tècnic alemany en roda de premsa.

Heynckes ha analitzat també les absències importants que tenen tots dos conjunts. En el bàndol català, aposta perquè Abidal pugui ser la parella de ball de Gerard Piqué a l'eix de la defensa. "Falten Mascherano i Puyol, però he llegit que Abidal ha completat un partit sencer. Això em complau. Ell podria assumir aquest paper". En canvi, no ha volgut desvetllar encara qui serà l'encarregat de suplir el davanter centre titular del conjunt teutó. "Pizarro o Gómez? Després de l'absència de Mandzukic sóc capaç de tenir dos davanters de primer nivell. És una sensació meravellosa. M'agradaria parlar-hi abans de prendre una decisió".

Guardiola

L'entrenador del Bayern ha explicat que té una "excel·lent relació" i "admiració" per Guardiola, una relació que no "ha canviat des del sorteig" de la Lliga de Campions, quan algunes informacions apuntaven que el Bayern podria preguntar a Guardiola sobre la manera de jugar del FC Barcelona. Heynckes ha titllat d'"irrespectuoses" aquestes informacions, ja que considera que té "prou experiència" per conèixer el rival sense haver de parlar amb el de Santpedor, l'home que el substituirà a la banqueta bavaresa la temporada vinent.

stats