Barça

Històricament, el València té bon record en les eliminatòries de Copa contra el Barça

El conjunt xe ha superat les últimes dues rondes en què ha jugat contra el Barça, l'any 2007/08 i el 1998/99 i, ara fa més temps, el València va endur-se quatre eliminatòries per només dues dels blaugranes

En els últims enfrontaments entre el Barça i el València a la Copa del Rei, el conjunt xe n'ha sortit guanyador. El València va eliminar el Barça la temporada 2007/08 a les semifinals i a la 1998/99 als quarts de final.

Anant una mica més enrere en la història, el València segueix tenint millor bagatge que el Barça, amb quatre eliminatòries superades, per dos dels blaugranes. En el còmput general de la competició, però, el Barça acumula nou triomfs del Barça per sis del València, i en les tres finals en què s'han enfrontat, el Barça va vèncer en dues (el 1952 per 4-2 i el 1971 per 4-3), per una del València (el 1954 per 3-0).

Barça i València s'han vist les cares en cinc ocasions en les semifinals de la Copa del Rei, amb tres victòries blaugranes i dues valencianistes. D'aquests cinc enfrontaments, el guanyador de la semifinal s'ha proclamat sempre campió del torneig.