Publicitat
Publicitat

Barça

Hleb tornarà al Barça al gener

El tècnic del Wolfsburg, Felix Magath, ha decidit trencar l'acord de cessió fins a final de temporada per culpa de les contínues lesions del jugador bielorús

El Wolfsburg ha anunciat a la seva pàgina web la fi de la seva relació contractual amb el bielorús Aleksandr Hleb, que tornarà al Barça a principis d'any.

L'acord entre els dos clubs era fins a finals de temporada (30 de juny de 2012), que és quan conclou la relació contractual del migcampista amb el Barça, encara que era revisable a 31 de desembre. No obstant això, els continus problemes musculars del bielorús han llastat les seves possibilitats.

La decisió ha correspost al tècnic Felix Magath. "Quan [Hleb] ha estat al cent per cent de la seva condició física, ens ha ajudat per la seva qualitat futbolística", ha assegurat.

Hleb ha explicat que farà un exhaustiu treball de recuperació durant les vacances hivernals, després de sotmetre's a una revisió mèdica a Munic.

El bielorús té contracte amb el Barcelona fins al juny de 2012. Hleb, de 30 anys, va signar pel quadre blaugrana l'estiu de 2008 procedent de l'Arsenal, encara que mai ha tingut continuïtat en el conjunt barcelonista.

Lesionat en una trobada davant el Racing de Santander, a penes va tenir més oportunitats en aquella temporada. A la campanya 2009-2010 va ser cedit a l'Stuttgart i en la següent, al Birmingham City. A principis de temporada va signar amb el Wolfsburg.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT