FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Barça 04/01/2012

Hugo Gatti afirma que Messi, Xavi o Iniesta haurien sigut suplents durant l'època de Pelé i Maradona"

L'exporter argentí Hugo Gatti, famós per les seves declaracions polèmiques, ha criticat Messi en declaracions a Radio La Red

Ara
1 min
L'ex porter argentí Hugo Gatti

BarcelonaGatti, que sempre sol mostrar-se crític amb el Barça, ha afirmat en ser preguntat sobre qui és el millor jugador de tots els temps que "el més gran és Pelé sense discussió, després vénen Alfredo Di Stefano, Cruyff i Diego Maradona. En aquestes èpoques, Messi no hauria jugat segur, aniria a la banqueta". I aquesta opinió no és només per a Messi, sinó per a la resta de jugadors del Barça: "Qualsevol d'aquests jugadors que diuen que són del millor equip del món, en l'època de Maradona o Cruyff no serien titulars". Gatti fins i tot ha afirmat que al Barça li treus Messi i Dani Alves i és el "Barcelonita".

L'exporter argentí també ha criticat Neymar: "És una vergonya veure el que diuen que és el millor jugador d'Amèrica demanant-li la samarreta a Messi".

Finalment, Gatti va parlar també de la possibilitat que Marcelo Bielsa sigui en el seu moment el substitut de Pep Guardiola. I també en aquest cas va ser contundent. "Amb aquest Barcelona, sóc tècnic jo".

stats