BARÇA

Iniesta: "Em queden els millors anys de la meva carrera; si no, aniria al president i li diria que no puc seguir"

El manxec ha insistit a Rac1 que no hi haurà problemes per renovar pel Barça

Andrés Iniesta ha reiterat que no hi haurà problemes amb la seva renovació. És una qüestió de temps. "La intenció del club i la meva és la mateixa. Però hi ha una negociació, hi ha condicions i s'ha de parlar i entendre'ns", ha dit. El migcampista ha dit que vol seguir al Barça per motius esportius. "Em queden pràcticament els millors anys de la meva carrera futbolística; si no, aniria al president i li diria que no puc seguir, la raó de seguir és esportiva", ha asseverat.

En un programa especial de Rac1 a les instal·lacions de GolT, el manxec ha assegurat que aquesta temporada encara no ha demostrat tot el seu talent. "Sóc molt exigent amb mi mateix. Sempre vull més, fer-ho millor. És una sensació que m'agrada tenir i hi crec. Tinc sensacions molt bones per a aquesta temporada, que les coses s'estan fent molt bé per optar a tots els títols", ha assegurat.

Un dels noms que ha pres protagonisme mediàtic al futbolista de Fuentealbilla és Neymar, un "jugador diferent" a qui "li queda moltíssim per millorar, però amb la joventut que té ja és una referència, un número 1".

Andrés Iniesta, com alguns dels seus companys ahir a la nit a Celtic Park, considera que el partit a Glasgow va ser el més complet d'aquesta temporada. "Coincideixo amb Cesc i Martino, no és fàcil quan un equip es tanca al darrere. Vam crear ocasions i minimitzar les ocasions del rival, que van ser escasses. L'equip està creixent amb la idea que tenim", ha dit.

Sobre el famós penal del Reial Madrid a Elx, Iniesta ha assegurat que Pepe "ho va fer molt bé" i que no és bo el "linxament" que hi va haver a l'àrbitre Muñiz Fernández.