BARÇA
Esports Barça 23/12/2010

Ibrahim Afellay signarà demà el contracte i es vestirà de blaugrana per primer cop

L'holandès, que ha arribat al matí de dijous a Barcelona, ha passat la revisió mèdica per la tarda i divendres serà oficialment nou jugador del Barça i es farà la foto amb el president

Nuria García
1 min
Ibrahim Afellay signa autògrafs durant la revisió mèdica.

BarcelonaIbrahim Afellay, el reforç del Barça del mercat d'hivern, es va acomiadar dimecres del PSV Eindhoven amb un partit de Copa al camp del Roda. Dijous al matí, a les 11.50 hores, el jugador holandès ha aterrat a Barcelona i ha anat directament a les oficines del Barça per tancar la seva incorporació. La televisió oficial del club, Barça TV, ha recollit en un vídeo les imatges de les primeres hores a Barcelona de l'holandès.

Després d'arribar i de fer-se l'habitual fotografia davant l'escut del FC Barcelona, el jugador s'ha apropat fins als Serveis Mèdics del Club per passar l'examen mèdic, que ha superat sense problemes.

Divendres al migdia serà el torn de la signatura del contracte, les fotos amb el president Sandro Rosell, la roda de premsa al costat d'Andoni Zubizarreta i les fotos oficials sobre la gespa del Camp Nou ja vestit amb la samarreta oficial del Barça.

stats