BARÇA
Esports Barça 24/02/2011

Ibrahimovic insisteix amb Guardiola: "El meu únic problema va ser el filòsof"

El suec a tornar a fer referència al tècnic del Barça i ha comparat el tracte que va mantenir amb Jose Mourinho i amb Guardiola en unes declaracions a Eurosport

Redacció
2 min
Ibrahimovic celebra el tercer gol del Milan

BarcelonaEl davanter suec Zlatan Ibrahimovic, actual jugador del Milan, ha tornat a carregar contra Josep Guardiola, entrenador del Barcelona, equip en el qual va militar l'any passat, i ha explicat que el seu problema a l'entitat blaugrana "va ser un home" i aquest és "el filòsof", referint-se al tècnic barcelonista.

En unes declaracions al programa 'Eurogoals One to One' de la cadena Eurosport, que s'emetrà dilluns que ve, Ibrahimovic ha explicat que a Barcelona va comprovar que el món del futbol "pot canviar molt ràpid".

"Jo no tenia problemes amb ningú. No hi ha ningú que pugui dir que vaig fer alguna cosa malament. Els primers sis mesos tot era excepcional, anava molt bé i alguna cosa va succeir. Jo encara no sé el que va passar. Encara estic esperant la resposta... Un parell de mesos després d'any nou (2010), (Guardiola) no em va parlar mai més", ha explicat.

Ibrahimovic ha comparat el tracte que va mantenir amb Jose Mourinho i amb Guardiola. "Si no tens algú que t'estimula, no lluites per ell. És per això que tens entrenadors. En el moment que estava amb Mourinho, podria sortir i matar per ell, per la motivació que ell em va donar, així és com ell em va estimular", ha dit.

No obstant això, el suec ha afirmat que amb Guardiola tot es limitava a qüestions futbolístiques: "Un entrenador ha d'ajustar el joc als jugadors que té, sobretot, quan has comprat un jugador per 70 milions. Canvies el joc amb ell també, perquè no l'has comprat per veure els ocells als arbres".

Ha assegurat que no té "res dolent a dir sobre l'Inter" i recorda que en aquell equip va viure "uns moments fantàstics", però considera que el seu actual equip, el Milan, és "més gran".

"Quan vaig arribar a Milà es va presentar un projecte per a mi i em va prometre una pila de coses que estan en progrés. El projecte encara està creixent. Crec que l'any vinent serà el nostre any per lluitar per tots els títols", ha insistit.

stats