Barça
Esports Barça 23/08/2011

Iker Casillas convoca un sopar amb els internacionals blaugranes per fer les paus

Segons informa Esport3, el porter del Reial Madrid primer va parlar per telèfon amb els internacionals del Barça i després va decidir convocar-los per sopar

Redacció
1 min
Iker Casillas en l'acte de presentació del seu perfil a Facebook.

BarcelonaDesprés dels incidents en el tram final del partit entre el Barça i el Madrid de la Supercopa d'Espanya, i amb la intenció de fer les paus entre els jugadors internacionals de tots dos equips, Iker Casillas -capità de la selecció espanyola- ha decidit convocar un sopar amb tots per tal de fer les paus, segons ha informat Esport3.

El porter del Reial Madrid va trucar als blaugranes Xavi i Puyol l'endemà del partit amb l'objectiu de conversar-hi i rebaixar la tensió. Tanmateix, amb una conversa telefònica no en va tenir prou i va optar per convocar un sopar amb els internacionals del Barça.

Els últims partits entre el Barça i el Madrid s'han vist immersos en una escalada de tensió i violència en el terreny de joc. Un ambient que s'ha crispat, i molt, i que més enllà de malmetre les relacions personals entre els futbolistes dels dos equips, també pot acabar afectant el combinat estatal, que al final d'aquesta temporada haurà de disputar l'Europeu.

stats