ACB
Esports Barça 06/02/2011

Joe Ingles fa de convidat inesperat i el Regal Barça sotmet el Power Electronics (85-67)

El Regal Barça es manté al liderat després de superar sense excessives dificultats el Power Electronics gràcies a un gran partit de la tripleta Ingles-Navarro-Anderson.

David Jover
Fran Vázquez tapa a Omar Cook.

BarcelonaAl Regal Barça no li cal fer un gran partit per poder-te ‘matar’. Només necessita ser intens en defensa i gaudir de cinc minuts bons a cada període per trencar el partit. Avui, davant del Power Electronics, ha estat Joe Ingles qui ha sorprès tothom fent 18 punts i amb aquest triomf el Barça en suma deu de seguits en el triomf 100 de Xavi Pascual.

El Barça no s’ha trobat còmode en cap moment de la primera part. Tot i començar dominant per 4-0 o 10-6, a mesura que els minuts han anat passant el Power Electronics València s’ha fet fort en defensa i gràcies a aquesta solidesa i a un bon control del rebot ha tingut contra les cordes els blaugrana a l’inici del segon quart després d’una cistella de Claver (17-20).

Aleshores Pascual ha reaccionat amb un temps mort i de la mà d’un secundari com Ingles, amb deu punts gairebé consecutius amb dos triples inclosos, ha donat la volta al marcador (36-30). A partir d’aquell moment les decisions arbitrals no han agradat al públic del Palau i per acabar d’amanir una gran primera part Ricky Rubio, amb un triple des de mig camp, ha tancat els primers vint minuts (44-38).

A la represa, el ritme i l’anotació han estat molt més baixos perquè el ritme defensiu ha estat molt més alt, però això ha servit perquè el Barça se n’anés de deu punts, 56-46, gràcies a un triple de Navarro. Al final del tercer quart l’avantatge blaugrana ha estat de nou punts i tot just encetar el darrer el Barça ha aconseguit la seva màxima del partit, quinze punts (73-58), després d’un triple de Navarro i un de Joe Ingles, molt endollat aquest matí. Els darrers minuts el Barça ha situat la màxima del partit, divuit punts, 85-67, amb un triple d’Anderson.

FITXA TÈCNICA:

85-REGAL FC BARCELONA: Ricky (3), Navarro (17), Anderson (13), Lorbek (4) y Vázquez (4)-cinc inicial-; Morris (4),Ingles (18), Sada (3), N’Dong (10), Jaka (0), Perovic (2)

67-POWER ELECTRONICS VALÈNCIA: Cook (3), Rafa (15), Claver (8), Augustine (8) y Javtokas (6)-cinc inicial-; Simeón (4), Savanovic (8), Lishchuk (15), Fernández (0), Pietrus (0)

Parcials: 17-18, 27-20, 16-13 i 25-16

Incidències: 5.546 espectaors al Palau Blaugrana de Barcelona