MUNDIAL DE CLUBS
Esports Barça 14/12/2011

Iniesta: “Després de Madrid, volem tancar l'any amb un títol”

Andrés Iniesta ha reconegut, en la roda de premsa prèvia a la semifinal de demà, que li fa molta il·lusió jugar la final del Mundial de Clubs

TONI PADILLA (enviat especial)
2 min
Iniesta, durant la roda de premsa.

YokohamaAndrés Iniesta s'ha encarregat de donar la cara abans del debut al Mundial en una multitudinària roda de premsa al Nissan Stadium de Yokohama. Bona part de les preguntes han estat referents al Madrid, i Iniesta s'ha encarregat de deixar clar que "encara queden molts punts. La Lliga no es decideix al desembre". De fet, fins i tot un periodista de Qatar s'ha queixat en sentir tantes preguntes sobre el Madrid i no pas sobre l'Al-Sadd.

El jugador de Fuentealbilla ha recordat el partit de Madrid i ha reconegut que "en tots els partits davant el Madrid hi han bons moments i altres de més complicats, però el que m'importa és la victòria davant un rival. Em trobo en un bon moment, com tot l'equip. Si l'equip està bé, els jugadors funcionen bé. Tinc moltes ganes d'acabar l'any amb un títol". I de nou, sobre el club blanc, Iniesta ha negat que "abans del Madrid no estiguéssim bé i ara sí. Sabíem que podíem guanyar i es van fer bé les coses, calia guanyar perquè aquests triomfs a camps difícils et donen un plus pel que toca encarar ara, com el Mundial". Iniesta ha reconegut que "durant la setmana s'han parlat moltes coses referents al clàssic, i des de la distància podem notar que la gent està contenta. Esperem guanyar aquest títol per ells".

Sobre l'estat físic de l'equip, Iniesta ha comentat que "estem en bones condicions, tot i que no és fàcil acostumar-se a un nou horari, tan diferent. Estem intentant dormir bé, i per tant crec que arribem en bones condicions de competir bé. Amb moltes ganes".

Sobre el Mundial, Iniesta ha comentat que "és un torneig molt important i l'afrontem amb tota la il·lusió del món. Si no juguem al 100%, ells ens guanyaran, ja que ja han demostrat ser competitius en arribar a les semifinals". L'internacional estatal ha recordat el títol del 2009, però també s'ha referit a la derrota del 2006 contra l'Internacional de Porto Alegre, de la qual ha dit: "Avui en dia et poden guanyar sempre".

Iniesta, enllaçant el partit davant de l'Al-Sadd amb alguns de Lliga a camps d'equips modestos, ha recordat com l'equip "sempre afronta els partits amb la mateixa actitud". Sobre l'Al-Saad Iniesta ha afirmat que coneix jugadors com "Keita, Niang o Belhadj", i que han vist el partit de quarts de final. "Sempre és un repte jugar contra un campió, com el d'Àsia".

Iniesta no va poder jugar la final del Mundial del 2009 per una lesió i ha reconegut que "personalment estic molt motivat de cara al Mundial de Clubs, ja que vaig patir problemes amb les lesions ara fa dos anys. Tant de bo la pugui jugar ara".

stats