Publicitat
Publicitat

BARÇA

Iniesta: "Aquest és el millor Barça en què he jugat"

El migcampista blaugrana diu en una entrevista a 'fifa.com' que l'equip es pren com un repte molt gran el Mundial de Clubs i que estan "il·lusionats" per tornar-lo a guanyar

Andrés Iniesta reconeix que l'actual Barça és el millor equip amb què ha jugat en una entrevista concedida a la web fifa.com. El migcampista manxec, que afronta amb il·lusió els nous reptes –clàssic i Mundial de Clubs–, afirma: "Crec que aquest és el millor Barça en què he jugat, tot i que això té a veure amb la manera com evoluciona el futbol, cada any els equips són més forts".

Iniesta continua dient: "El Barça té el repte de superar-se cada dia i cada any, i ho hem fet en tots els aspectes: tàctic, físic, tècnic... és la llei del futbol". De fet, el migcampista assegura que treballen dia a dia per reinventar-se. "Intentem treballar variants tàctiques en la mesura que es pot amb tants partits. Aprofitem els entrenaments i fins i tot els mateixos partits. A més, molts dels jugadors que ara estem, ja hem utilitzat la variant 3-4-3 al futbol de base. Amb això vull dir que no és una cosa tant nova per a nosaltres".

Respecte al Mundial de Clubs, el migcampista comenta que l'equip l'afronta amb la intenció de tornar a guanyar el títol que van aixecar el 2009: "La tranquil·litat en el futbol no existeix. Ens prenem el Mundial de Clubs com un repte molt gran perquè tornar a guanyar-lo ens genera una gran il·lusió i tenim moltes ganes d'aconseguir-ho".

Sobre els rivals que el Barça es pot trobar al Mundial de Clubs, Iniesta explica: "En realitat, conec més el Santos o el Monterrey, que són equips molt incòmodes, molt forts físicament, i tècnicament molt ben dotats. Els que podrien tocar-nos en les semifinals no els he vist encara, però el cos tècnic ja ens els farà conèixer en els propers dies, com fem sempre".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT