Barça
Esports Barça 20/03/2011

Iniesta: "La baixa d'un jugador com Cristiano Ronaldo sempre és important per a qualsevol equip"

El de Fuentealbilla ho ha dit en la presentació del llibre solidari "Herois de l'esport", escrit per periodistes esportius, i on ha fet contestat alguna pregunta en català

Redacció
1 min
Andrés Iniesta durant la roda de premsa.

BarcelonaAndrés Iniesta considera “important” la baixa del madridista Cristiano Ronaldo, que estarà entre dues i tres setmanes de baixa, després que aquest diumenge es confirmés la lesió del portuguès al bíceps femoral de la cama esquerra.

Iniesta ha recordat que Ronaldo és “un dels millors jugadors del món” i que, per tant, “sempre és important per qualsevol equip no poder comptar amb un jugador així”. Encara que ha afegit que “el Madrid té una plantilla molt bona i jugadors per suplir qualsevol baixa”.

El migcampista ha fet aquestes declaracions a la presentació del llibre solidari Herois de l'esport, escrit per periodistes esportius, i que en aquesta ocasió apadrina el de Fuentealbilla. Un volum, els ingressos del qual aniran destinats a combatre el síndrome de Sanfilippo, una enfermetat degenerativa infantil. Durant l'acte, i tal com havia dit, el futbolista manxec ha respost alguna pregunta en català, encara que ha demanat una mica de temps per fer més comentaris i més extensos.

D'altra banda, Iniesta també ha parlat del partit d'aquest dissabte del Barça contra el Getafe, on els blaugranes es van imposar per 2-1. El migcampista es va mostrar doblement satisfet perquè l'equip va poder dedicar la victòria a Abidal, intervingut recentment d'un tumor al fetge.

“No he pogut parlar directament amb Abi, però sí amb els doctors del club, que estan en contacte amb ell, i sabíem que veuria el partit, perquè ja està a planta. Crec que aviat podrem anar-lo a veure”, ha dit Iniesta.

stats