Barça
Esports Barça 23/10/2012

Andrés Iniesta: "Hagués estat injust no guanyar aquest partit"

El migcampista del Barça ha lamentat la "mala sort" que ha tingut l'equip, que ha rebut un gol en l'única ocasió visitant"

M. M.
1 min
Andrés Iniesta celebra el seu gol contra el Celtic JOSEP LAGO / AFP

BarcelonaAndrés Iniesta té clar que el Barça mereixia guanyar el partit contra el Celtic. Per això, el manxec ha dit que "hagués estat injust" no alçar-se amb el triomf per "totes les ocasions que ha tingut l'equip". En declaracions a Esport3, el migcampista manxec ha lamentat que el Barça tingués la "mala sort que el Celtic marqués en l'única ocasió a pilota parada que han tingut".

Iniesta considera que l'actitud que ha mostrat el Barça és la correcta, ja que sempre "cal lluitar fins al final". Tanmateix, opina que l'equip "hagués pogut marcar abans perquè ha tingut ocasions". En qualsevol cas, i com a valoració global, assegura que "la defensa ha estat molt bé" ja que "no és fàcil mantenir aquesta concentració quan l'equip ataca tanta estona i queden jugadors rivals despenjats".

Amb 3 victòries en 3 partits a la Champions, Iniesta creu que el Barça ha fet "un pas molt important" per classificar-se, tot i que no ha volgut donar la classificació per assegurada.

stats