BARÇA

Iniesta: "He tingut bones sensacions i això em fa estar tranquil"

El migcampista del Barça ha tornat a jugar contra l'Osca després d'un mes lesionat

Andrés Iniesta, que ha tornat a jugar aquest dimecres al camp de l'Osca després d'un mes lesionat, ha acabat el partit satisfet perquè ha tingut "bones sensacions". A més a més, el manxec ha estat l'autor d'un dels gols.

"No és fàcil jugar després de tant de temps, però les sensacions són bones i això em fa estar tranquil. Tinc experiència i vaig amb calma, però en el fons, en les lesions sempre vols anar una mica més ràpid del compte", ha comentat el futbolista, perfectament recuperat.

El futbolista ha posat bona nota a l'equip, també, malgrat jugar contra un Segona B: "Quan jugues un paritt de futbol el que vols és passaar-ho bé, gaudir, fer-ho bé i quel a plantilla sigui competitiva".

Bartra: "Ho hem fet molt bé"
També ha parlat Marc Bartra, que ha assegurat que "el partit podria haver estat una mica més complicat" però que: "Ho hem et molt bé" a El Alcoraz. El central ha comès la primera falta de la temporada al camp de l'Osca: "Sabia que no en tenia cap i mirava d'aguantar sense fer-ne cap, però en aquella ocasió era necessari", ha dit de forma anecdòtica.