Barça
Esports Barça 09/04/2013

Andrés Iniesta: "Esclar que hi ha Messidependència, perquè és un jugador fonamental per a nosaltres"

El migcampista del Barça diu que el partit contra el Milan i aquest contra el PSG són diferents, "però hem de sortir amb la mateixa intensitat i ambició"

A.s.
3 min

BarcelonaAndrés Iniesta demana la màxima concentració per demà: "Les sensacions són molt bones. Davant tindrem un equip molt fort. Ens estem jugant estar en unes semis de Champions, un any més. Jugarem el partit de demà com si fos una final".

"El resultat no és del tot dolent, però ens exigirà fer un partit quasi perfecte", ha afegit el manxec.

Sobre la comparació entre aquest partit i la tornada contra el Milan a vuitens: "Són situacions diferents, vam jugar un partit al límit, però sí que ens serveix de pauta del que hem de fer".

"També hem de saber jugar amb el temps del partit, però hem de sortir amb la mateixa intensitat i ambició que contra el Milan. Quan sortim així, el rival pateix molt", ha assegurat Iniesta.

El manxec ha lamentat les baixes: "Llàstima que no podrem comptar amb tots els jugadors, perquè quan estem tots som més forts".

Messi

Iniesta es va mostrar prudent a l'hora de dir si compta que Messi jugarà aquest dimecres o no: "Veurem avui o demà, les sensacions que tingui Leo i com estigui la lesió, i llavors decidiran si pot ser al partit o no".

"Esclar que hi ha Messidependència, perquè és un jugador fonamental per a nosaltres, però som un equip. Messi és el numero 1 quan juga", i ha afegit: "El que representa Leo per a nosaltres en el nostre joc, si no hi és, els altres haurem de fer una mica més en l'aspecte ofensiu".

De totes maneres, el manxec treu transcendència a la seva absència: "Jo jugo de la mateixa manera, independentment de qui hi hagi sobre el camp. Jugui qui jugui, els conec perfectament des de fa temps, tots sabem com juguem tots".

Forçar els lesionats?

Iniesta no és partidari de forçar els jugadors lesionats: "No, quan no es pot jugar no es pot jugar, encara que un jugador ho vulgui. Si demà Leo hi és, és perquè hi ha garanties que pot jugar", i ha afegit: "El partit serà molt dur i l'exigència es multiplica per tres".

Fam de guanyar sempre?

"A tots els agrada guanyar. A la nostra feina a tots ens agrada rendir bé i que la gent estigui orgullosa de nosaltres. El que no ens pot faltar és l'ambició i les ganes de tornar a ser en unes altres semifinals. Però mirem més enllà, l'opció d'una altra final ha de ser una motivació extra", ha comentat.

Abidal

Iniesta ha comentat les seves sensacions el dia que va tornar a veure Abidal sobre el camp: "Sensacions de pell de gallina, una cosa única. És un exemple per a molta gent que pot estar vivint moments difícils".

Cesc

Si Messi no pot jugar contra el PSG, segurament ho farà Cesc en la seva posició: "Tinc la sort que Cesc és un jugador molt complet i que interpreta molt bé el joc de l'equip. Sap combinar molt bé, sap interpretar on és el company, se sap moure. I això és fonamental per a mi".

Àrbitre

El migcampista del Barça no està preocupat per les queixes arbitrals del tècnic del PSG: "Les jugades en què ens va perjudicar l'àrbitre són de reglament, no són interpretacions. El que ens interessa a nosaltres és el que puguem fer nosaltres sobre el camp, i tenir l'actitud correcta. Els àrbitres són humans i fallen, és normal. Però quan et toca a tu fa mal, lògic. No em preocupen les queixes d'Ancelotti, ell es queixa igual que ho fa altra gent".

"Igual que nosaltres volem jugar bé sempre, els àrbitres també volen fer-ho bé sempre. Tots volem que facin la seva feina i passin desapercebuts", ha conclòs.

stats