Barça
Esports Barça 19/06/2011

Iniesta rep un premi de la Unesco per haver decicat el gol del mundial a Jarque

El jugador del Barça ha assegurat que aquest any serà difícil de superar la temporada vinent, però que el millor títol ha sigut el naixement de la seva filla Valeria

Redacció
2 min
Iniesta, ovacionat, aplaudeix l'afició de Cornellà-El Prat en el moment de ser substituït.

BarcelonaL’11 de juliol de l’any passat Andrés Iniesta i els seus companys de selecció es coronaven campions del mundial de futbol. Un gol seu donava el primer campionat del món a Espanya i, en el moment de dedicar-lo, no es va oblidar del seu amic Dani Jarque. Un dels molts gestos, doncs, que té aquest futbolista dins i fora del terreny de joc tant amb la samarreta del FC Barcelona com amb la de la selecció espanyola, i que han servit perquè aquest diumenge el jugador de Fuentealbilla hagi rebut a la localitat valenciana de Simat de la Valldigna el premi Unesco-Valldigna a l’Esport. Iniesta s’ha mostrat molt agraït per aquest guardó, que li ha estat entregat pel fet que de ser “un exemple a seguir perquè és un dels màxims representants actuals del joc net en l’esport”.

En menys d’un mes, Andrés Iniesta tornarà als entrenaments –està previst que el FC Barcelona comenci la pretemporada el 18 de juliol. Però abans no enceti el nou curs, el migcampista del Barça segueix valorant aquest darrer any ple d’èxits. “Des del mundial l’any ha estat molt bo, molt bonic, i especial, on hem aconseguit títols”, reconeix un Iniesta que no oblida que a títol personal “he guanyat el millor trofeu, que ha estat tenir una nena”.

Després d’aquests 12 mesos triomfants, Iniesta sap que la temporada que ve “serà un any molt difícil de superar, però ho intentarem”, apunta el jugador.

Sobre la compareixença de dijous del president Sandro Rosell , en la qual va parlar dels atacs i les acusacions que el FC Barcelona havia rebut durant tota la temporada, Andrés Iniesta ha comentat que “cadascú mira pels seus interessos. El nostre president el que vol és el millor per a nosaltres, per al Club, per a la nostra gent... i, per tant, el respecto, com ha de ser”.

stats