Esports Barça 04/01/2013

Iniesta: "Ens equivocaríem si ara penséssim que ja tenim la Lliga guanyada"

El blaugrana diu a Catalunya Ràdio que confia que l'equip arribi al final de temporada optant a tots els títols. Iniesta es disputa la Pilota d'Or, que es lliurarà aquest dilluns, amb Messi i Cristiano Ronaldo

Ara
1 min
La ciutat esportiva de l'Albacete portarà el nom d'Andrés Iniesta

BarcelonaEl blaugrana Andrés Iniesta assegura que és un error pensar en títols guanyats quan encara no són una realitat matemàtica. "Ens equivocaríem si ara penséssim que ja tenim la Lliga", assegura Iniesta, que, tanmateix, reconeix que "ara mateix" gaudeixen d'una situació privilegiada, a 16 punts del vigent campió, el Reial Madrid. En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el de Fuentealbilla s'ha mostrat confiat, però, que l'equip arribi al final de temporada optant a tots els títols.

Iniesta, que enguany es disputa la Pilota d'Or amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo, assegura que se sent "privilegiat" de poder ser-hi. Tanmateix, subratlla que "tots sabem que som uns escollits, els que som allà", i diu que "cada company en té un tros, perquè el futbol és un esport d'equip i, sense el grup, no ets ningú".

Sobre el seu futur al Barça, assegura que la il·lusió seria acabar la seva carrera al club. Tanmateix, diu que això ho marcarà el seu "rendiment", però assegura que no creu que "hi hagi inconvenient per entendre's amb el club".

stats