Barça
Esports Barça 11/11/2011

Iniesta parla en català a Rac1

El migcampista del Barça ha sigut entrevistat al programa Tu Diràs de Rac1 i el manxec s'ha atrevit a respondre totes les preguntes en català

Ara
1 min
Andrés Iniesta contra el Viktoria Plzen.

BarcelonaAndrés Iniesta ha concedit una entrevista a Rac1 en el programa del vespre Tu Diràs i, per primera vegada, s'ha animat a respondre les preguntes només en català. El futbolista manxec ha parlat amb el periodista Dani Senabre durant uns minuts per repassar l'actualitat blaugrana.

Iniesta ha dit que prefereix cinc minuts al Barça que 90 cedit a qualsevol altre equip i que "és un privilegi jugar al costat de Messi" perquè és el número u. "Tots juguem per Messi i ell per a l'equip. Nosaltres sabem que sense ell seria més difícil, però ell també ho té clar", ha dit.

Sobre la possibilitat de jugar un Barça-Madrid a les dotze del migdia, Iniesta ha dit que "seria molt estrany" i també ha negat qualsevol problema entre Villa i Messi. "S'ha fet un debat de no res".

El migcampista del Barça va ser l'autor de l'únic gol en el partit de dimecres contra l'Hospitalet en l'anada de setzens de final de la Copa del Rei.

stats