BARÇA
Esports Barça 09/03/2012

Andrés Iniesta rebrà dilluns el premi Barça Jugadors

Iniesta rebrà el guardó de l'Agrupació Barça Jugadors que l'acredita com el jugador del Barça amb més joc net de la temporada 2010-2011

Ara
1 min
Iniesta intenta regatejar el migcampista de l'Sporting De las Cuevas

BarcelonaEl jugador del Barça Andrés Iniesta rebrà el proper dilluns el premi Barça Jugadors, que l'acreditarà com el jugador del Barça amb més joc net de la temporada 2010-2011. L'acte es farà a les 12.00 hores a la Sala París del Camp Nou i estarà presidit pel President del club blaugrana, Sandro Rosell, i el president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda. En la primera edició del premi, al final de la temporada 2009-2010, el guardó va ser per a Bojan Krkic.

Després del període de votacions populars engegat per l'Agrupació al final de la temporada passada, Iniesta ha aconseguit el 47% dels vots, per davant dels altres dos candidats, que han estat Éric Abidal i Javier Mascherano. El jurat que ha escollit els tres candidats ha esgrimit a favor d'Iniesta les següents qualitats: la imatge de jugador noble que ha traspassat més fronteres, el seu gest amb Dani Jarque a la final del Mundial de Sud-àfrica, i haver rebut una sola targeta groga –i per protestar– en tota la temporada. Iniesta rebrà una escultura creada per l'artista Agustí Puig, una al·legoria del joc net feta de bronze i plata envellida.

stats