Barça
Esports Barça 04/10/2011

Iniesta rep l'alta mèdica

El migcampista del Barça ja està totalment recuperat del trencament del bíceps femoral que es va fer el 13 de setembre contra el Milan al Camp Nou

Ara
1 min
Andrés Iniesta.

BarcelonaAndrés Iniesta ha rebut ja l'alta mèdica dels metges del Barça i es pot reincorporar a partir de demà als entrenaments del primer equip amb normalitat. El manxec es va fer un trencament muscular al bíceps femoral durant el partit contra el Milan de la Champions, el 13 de setembre. Llavors el pronòstic va ser d'un mes de baixa, però el migcampista ha aconseguit escurçar els terminis, afavorit perquè fins al 15 d'octubre no hi ha partit del Barça per les seleccions.

Iniesta ja ha fet aquest matí l'entrenament complet amb el grup, encara que ha sigut un entrenament en família, ja que només hi havia Pinto, Maxwell i Fontàs. A més, Mascherano, que encara no ha viatjat a l'Argentina perquè està sancionat per al primer partit oficial contra Xile, ha estat a la Ciutat Esportiva, però fent treball al gimnàs.

De la resta de lesionats, Abidal i Alexis estan fent la recuperació amb les seves seleccions –França i Xile–, Afellay tot just va ser operat aquest dilluns, i Cesc sí que ha estat a la Ciutat Esportiva fent recuperació del seu trencament muscular.

stats