Barça
Esports Barça 22/03/2011

Iniesta assegura que les insinuacions de dopatge "són una cosa molt lletja i molt greu"

El futbolista ha assenyalat avui a Madrid, on ja té una figura al Museu de Cera, que les acusacions de dopatge contra el Barça "són una cosa molt lletja i molt greu"

Efe
1 min
Iniesta i la seva figura de cera.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Andrés Iniesta, jugador del Barça, ha assenyalat avui que les acusacions de dopatge contra el seu equip "són una cosa molt lletja i molt greu".

"El que ens agrada és jugar al futbol i que les coses surtin bé, tot la resta no és bonic", ha dit Iniesta després de descobrir la seva figura al Museu de Cera de Madrid. "No penso en qui està darrere o no de tot això, però penso que caldria anar amb una mica més de cura amb aquests temes", ha afegit.

Tampoc ha parlat l'internacional ni de la possible vaga de futbolistes ni de la possibilitat que el Reial Madrid jugui la propera jornada en divendres. "Estic en fora de joc en això, així és que no puc dir gens", ha assegurat.

Respecte a la possibilitat que Barça i Reial Madrid s'enfrontin en semifinals de la Lliga de Campions ha comentat que primer tots dos equips havien de guanyar una eliminatòria complicada. "Anem a veure què passa, tenim partits abans, després el del Bernabéu i després, si els dos passem, també una eliminatòria de 'Champions'", ha dit.

El jugador ha declarat estar "molt orgullós" que l'afició l'hagi triat per formar part del Museu, i ha assegurat que li encanta que la seva figura estigui a Madrid, però que ell no pensa moure's de Barcelona. "Estic molt bé on estic i tant de bo pugui quedar-me molts anys", ha finalitzat Andrés Iniesta.

stats