Barça
Esports Barça 29/07/2012

Els internacionals del Barça s'incorporen aquest dilluns a la feina

Víctor Valdés, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Pedro Rodríguez, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Xavi Hernández s'uniran aquest dilluns als seus companys

Efe
2 min
Els internacionals del Barça

BarcelonaEls internacionals del Barça finalitzen aquest diumenge les seves vacances i aquest dilluns estan citats per a la revisió mèdica i a la tarda iniciaran la pretemporada amb la resta dels seus companys, cosa que permetrà a l'entrenador, Tito Vilanova, disposar ja de la majoria d'efectius, a falta dels quals encara participen en la Jocs Olímpics de Londres i alguns lesionats.

D'aquesta forma, Víctor Valdés, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Pedro Rodríguez, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Xavi Hernández s'uniran aquest dilluns als seus companys, a l'espera de la sort que corri la selecció espanyola a Londres, per conèixer el temps que seguiran competint els barcelonistes Jordi Alba, Martín Montoya i Cristian Tello.

Els set campions blaugrana de l'Eurocopa que conclouen les seves vacances avui estan citats demà a la Ciutat Esportiva per sotmetre's a les proves mèdiques, en les que també participarà el capità Carles Puyol, qui ja fa uns dies que treballa al camp d'entrenament. Vilanova ha citat als seus per a una sessió a les 19 hores.

El Barça hauria d'haver jugat aquest dimarts la Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, però finalment la Federació Catalana ha suspès el partit després que l'entitat blaugrana anunciés que presentaria l'equip filial.

Sense aquest partit al mig de la setmana, Vilanova treballarà amb els seus durant aquests dies sense compromisos, fins al dissabte, que en té un a París per jugar contra el PSG de Zlatan Ibrahimovic.

El Barça ha disputat dos partits amistosos, amb dues victòries. La primera, la setmana passada a Hamburg, on el conjunt català va vèncer per 1-2, mentre que ahir a la nit els blaugranes van golejar per 0-8 el Raja de Casablanca, que es va jugar a Tànger.

stats