Barça

Ivan Rakitic: "Serà un partit molt divertit"

El migcampista del Barça ha analitzat el partit d'aquest dimarts contra el Manchester City

Ivan Rakitic, migcampista del Barça, ha analitzat el partit d'aquest dimarts contra el Manchester City. "Serà un partit molt divertit i molt bonic. Els dos equips tenim una idea semblant del futbol, però nosaltres intentarem portar el pes del partit", ha dit.

"Som el Barça i volem guanyar. Sabem que cada rival ens té moltes ganes i que ens espera un partit molt difícil", ha assegurat el futbolista. "El resultat del partit d'anada és enganyós, però intentarem jugar al mateix ritme. Hem d'oblidar el que va passar al partit d'anada perquè cada partit és diferent. Nosaltres intentarem fer el millor partit possible", ha afegit.

"M'agradaria jugar algun dia amb Pep Guardiola o, si més no, fer un cafè amb ell"

Ivan Rakitic Migcampista del Barça

"L'entrenador és el que ha de decidir qui juga. Som 23 o 24 jugadors que volem jugar i el que importa és el grup", ha assegurat. "El Manchester City té un equip molt potent i serà un partit molt difícil", ha reconegut Rakitic.

"Tenir més possessió no és una obsessió, però si tens la pilota tens més opcions de guanyar. Nosaltres buscarem els espais de la millor manera possible", ha opinat el futbolista del Barça.

"No porto 10 anys al Barça i no sé com era abans, però ara és com una família. Ens entenem bé entre nosaltres i això no és fàcil", ha dit. "M'agradaria jugar algun dia amb Pep Guardiola o, si més no, fer un cafè amb ell. Vaig agafar el dorsal 4 per ell. És un dels millors del món. Seria un plaer i un orgull treballar amb ell", ha sentenciat.

"No hi ha cap altre jugador com Andrés Iniesta, però el jugador que ocupi el seu lloc ho farà el millor que pugui", ha sentenciat.