BARÇA

Jaume Roures: "Guardiola és el president ideal per al Barça"

El president de Mediapro diu a 'El partido de las 12' de la Cope que encara no ha negociat amb el Barça els drets televisius

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha parlat aquest dimarts a la nit en una entrevista al programa  'El partido de las 12' de la Cope i s'ha referit al Barça. "Guardiola és el president ideal per al Barça", ha dit, després d'afirmar que ell no es presentarà a les eleccions blaugranes.

De fet, sobre les eleccions al Barça, ha parlat dels possibles candidats. Respecte a Joan Laporta, ha dit que està "convençut que es presentarà a les eleccions del Barça". "Entenc que hi ha d'haver una garantia econòmica. Hi hauria d'haver juntes més reduïdes. El futbol alemany és un exemple de com haurien de ser les societats anònimes", ha indicat Roures, que ha dit que si Laporta es presentés, tindria "moltes possibilitats [de guanyar], perquè té molt carisma, que és necessari en el món del futbol". El president de Mediapro ha dit que Bartomeu sí que es presentarà, però que Soriano no: "No ho crec, està fent un projecte a escala mundial".

També ha valorat la situació de Messi –ha dit que no creu que sigui el moment de vendre'l, que és una "falsa polèmica"– i ha parlat de Luis Enrique: "Ser entrenador del Barça és molt complicat. Necessites autoritat moral, perquè si no tindràs problemes. Ni m'agrada ni em desagrada Luis Enrique. Jo sóc 'guardiolista', però és evident que no tornarà. Crec que hauria de presentar-se com a president; Guardiola és el president ideal per al Barça", ha conclòs.

Drets televisius
Roures ha explicat que encara no ha signat el contracte dels drets televisius amb cap club, tampoc amb el Barça: "No crec que el Barça tracti malament un dels seus socis. La situació està igual, fet que no és dolent per a nosaltres. Les relacions històriques amb el Barça prevaldran. El millor que Bartomeu pot donar a Barcelona és Mediapro. Ens coneixem des de fa anys i hi ha confiança", ha indicat. Preguntat sobre si Telefónica li pagaria més al Barça per posar el nom en la publicitat, Roures ha dit: "Cap companyia així pot estar només a la samarreta del Barça o del Madrid, perquè hauria d'estar a la de tots els clubs".

Preguntat pels esports que ara per ara es poden seguir en obert a la televisió, com ara la Lliga Endesa o la Fórmula 1, Roures ha estat clar: "Crec que aquest any serà l'últim en obert de la Fórmula 1, igual que les motos i l'ACB. Només es veurà en obert el 2016 la selecció espanyola, i perquè la llei ho empara".

Més continguts de