BARÇA

Jaume Roures: "L'acord amb Telefónica només es pot entendre en clau electoralista"

En declaracions a '8 al dia', el màxim mandatari de Mediapro se sorprèn de la decisió del Barça de vendre els drets televisius a Telefónica i argumenta que la seva oferta era "millor"

Jaume Roures s'ha mostrat sorprès per la decisió del Barça de no renovar l'acord amb Mediapro i vendre els drets televisius per a la temporada 2015-16 a Telefónica. En declaracions a '8 al dia', el màxim mandatari de Mediapro argumenta que la seva oferta era "millor" i que "aquest acord només es pot entendre en clau electoralista".

"Abans que s'anunciés la notícia, m'ha trucat el president [Bartomeu] i m'ha informat de la decisió de la junta. M'ha dit que era beneficiosa per al club, però jo això ho veig discutible", ha comentat Roures. "És una decisió que només es pot llegir en clau electoralista. La nostra oferta era molt millor, també a nivell econòmic", ha afegit.

Roures ha explicat que havia arribat a un primer acord amb el Barça i que ja estaven redactats els contractes, a punt de firmar-se, però que el club va anar retardant la firma de l'acord fins que finalment ha decidit canviar d'operador.

Amb aquest conveni, Mediapro també deixa de gestionar BarçaTV, que ara passa a mans de Telefónica, segons ha informat el club a través d'un comunicat.