Barça
Esports Barça 22/06/2012

Javi Martínez s'allunya del Barça i se'l vincula amb el Bayern Munic

El club bavarès està disposat a pagar els 40 milions d'euros que demana l'Athletic per deixar marxar el seu futbolista i, a més, pagaria prop de set milions d'euros de salari al jugador

Ara
1 min
Javi Martínez en roda de premsa / AFP

BarcelonaQue Javi Martínez no seguirà a l'Athletic Club la pròxima temporada sembla cada vegada més segur. Les seves principals sortides, però, podrien no ser ni el Barça ni el Reial Madrid, club amb els quals se'l relaciona des de fa temps. Segons publica el diari 'As', és el Bayern Munic el que està més ben situat per contractar-lo.

El club bavarès està disposat a pagar els 40 milions d'euros que demana l'Athletic Club per deixar marxar el seu futbolista i, a més, pagaria prop de set milions d'euros de salari al jugador navarrès. El Bayern li ofereix un contracte de quatre o cinc temporades i un projecte ambiciós, amb la mirada posada a aixecar la Champions, competició de la qual els de Munic són els actuals subcampions.

El fitxatge de Javi Martínez, principal candidat a reforçar el nou projecte de Tito Vilanova, es complica per al Barça per la fortalesa econòmica dels clubs que competeixen per la contractació del polivalent jugador de l'Athletic.

stats