Barça
Esports Barça 14/09/2011

Javier Faus: "Sense els 30 milions de la Fundació Qatar el model actual del Barça cruixiria"

El vicepresident esportiu diu que la directiva no té un pla B si l'assemblea no ratifica l'acord, però que tindrien un any per pensar-hi ja que "les samarretes d'aquest any ja no es poden canviar"

Albert Solé
1 min
El vicepresident econòmic, Javier Faus, durant una roda de premsa a l'estadi. Avui Faus explicarà la situació del club.

BarcelonaQuè passarà si l'assemblea del proper 24 de setembre no ratifica l'acord de patrocini del Barça amb la Fundació Qatar? "No passarà res, el Barça seguirà sent el mateix, però amb 30 milions menys d'ingressos a l'any tot cruixirà, s'haurà de refer tot el model", assegura Javier Faus, vicepresident econòmic del Barça.

Faus comenta que aquest any les samarretes ja no es poden canviar, i que per tant, si es trenqués l'acord el club tindria un any per buscar una solució. "Per això no tenim un pla B". De totes maneres, el vicepresident del Barça ha recordat que les marques que estan pagant més diners per patrocinar una samarreta són Emirates, Qatar, Etihad i Bwin, és a dir, països del petroli i cases d'apostes.

El club seria més petit sense Qatar, com va dir el president Sandro Rosell en una entrevista recent? "Seria més petit sense Qatar, però també sense Nike perquè el que és innegociable és seguir perdent diners, i sense aquests ingressos els hauríem de treure d'una altra banda".

stats