Barça
Esports Barça 08/06/2011

Faus: "No ens podem permetre seguir perdent diners"

El vicepresident esportiu del Barça ha explicat que el panorama econòmic del club no és bo i que es tancarà l'any amb uns 20 milions de pèrdues, pels 83 de l'any passat

Albert Solé
1 min
El vicepresident econòmic Javier Faus

BarcelonaEl vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, ha explicat els números del Barça d'aquesta temporada, encara que sense els comptes tancat i auditats. Si la junta actual va heretar un deute global de 83 milions d'euros, aquest any es tancaran els comptes amb uns 21 milions aproximadament.

"El Barça no es pot permetre continuar perdent diners, per moltes raons, i perquè hem de seguir invertint en el primer equip, i perquè hem de reduir el deute any a any (31 milions d'euros cada any) amb els bancs", ha dit Faus.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons el vicepresident, la UEFA ha començat aquest any un programa de fair play financer, que obliga a tancar el trienni de 3 anys que comença aquesta temporada, amb el balanç equilibrat. "Qualsevol mesura que no sigui deixar de perdre diners no serà sostenible en el temps".

El deute net acumulat és de 364 milions, i l'objectiu de Faus és reduir-lo per sota del 300: "Hem de reduir el deute per ser 110 anys més el club que volem, i no dependre dels bancs".

stats