REGAL BARÇA
Esports Barça 04/03/2011

Joan Creus: “Estem orgullosos de les declaracions de Gasol, però no sabem què passarà”

El secretari tècnic del Regal Barça ha dit que la seva renovació s’ha fet efectiva ara perquè abans s’han prioritzat diversos temes com la renovació de Pascual

David Jover
1 min
Joan Bladé, Joan Creus i Sandro Rosell.

BarcelonaAquest matí Joan Creus i Joan Bladé han escenificat la renovació del primer per dues temporades més, fins al 2013.

El directiu responsable de bàsquet, Joan Bladé, ha comentat que “és el secretari tècnic ideal per al club i també és responsable de l’èxit de l’actual Barça”. Bladé, orgullós per retenir Creus, ha acabat la seva intervenció dient que “ell ha estat el màxim valedor de Pascual i és just tenir-lo dos anys més”.

El protagonista, Joan Creus, s’ha mostrat molt content. “Vull agrair la confiança de la junta directiva. Estem intentant que el projecte continuï i sempre tinc la màxima il·lusió”, ha explicat.

Respecte a la relació que té amb Xavi Pascual, Creus ha dit que “tenim una relació molt estreta” i ha afirmat que “hem de seguir en la mateixa línia i amb els mateixos objectius i filosofia”.

Sobre la tardança de la seva renovació, Creus ha comentat que “vam voler prioritzar la renovació de Pascual per davant de la meva. Ho hem fet quan hem pogut”, ha valorat.

Per acabar, respecte a les declaracions de Pau Gasol en què deia que si hi havia locaut a la NBA voldria tornar al Barça, Creus ha dit que “estem orgullosos de les seves declaracions i no sabem què passarà. No hem d’avançar esdeveniments”, ha sentenciat.

stats