PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 27/01/2012

Joan Manuel Serrat: "Pepe juga al límit del codi penal"

En una entrevista al programa 'Més Esport' deCOMRàdio, en què el cantautor s'ha mostrat molt crític amb el central madridista

Ara
1 min

BarcelonaSegons Serrat, gran aficionat del Barça, "Pepe no juga al límit del reglament, juga al límit del Codi Penal. Pepe s'ho hauria fer mirar perquè té problemes psicològics. El que hauria de fer l'afició és menysprear", ha assenyalat Serrat, que creu que la potestat de castigar el jugador recau en el Comitè de Competició o el Reial Madrid.

Serrat afirma que "habitualment sóc una persona bastant tranquil·la, encara que l'altre dia no vaig estar tan tranquil". De l'últim clàssic, Joan Manuel Serrat ha admès que va ser un dels partits que se li han fet més llargs de la seva vida. Finalment, el cantautor ha aplaudit que el Barça de Josep Guardiola estigui traçant "una època fantàstica" i que el conjunt català s'ha topat amb un Madrid el problema "és que té la necessitat de guanyar el Barcelona", fet que per a ell el diu tot quan "el Madrid va marxar content del camp encara queda eliminat de la Copa"

stats