ACB
Esports Barça 28/11/2010

Joe Ingles guia el Regal Barça davant l'Assignia Manresa en un partit molt fluix (70-57)

El gran partit de Joe Ingles, 21 punts i quatre triples, condueix al Barça a la setena victòria de l’any. L’Assignia, seriós defensivament però fluix en atac

David Jover
2 min
El base del Regal Barça Ricky Rubio intenta la penetració davant l'escorta del Manresa Àlex Llorca, avui al Palau.

BarcelonaTot i que l'inici de partit per part d'ambdós equips va ser molt fluix, a mida que passaven els minuts, i gràcies a Lorbek, que va anotar sis punts i va agafar vuit rebots, el Barça es va entonar. Del 4-5 inicial amb Llorca com a protagonista es va passar al 17-12 en un vist i no vist, resultat amb què es va tancar el quart. A l'inici del segon el protagonista va ser l'última incorporació blaugrana, Joe Ingles. L'australià va convertir dos triples de forma gairebé consecutiva i amb la col.laboració de Ricky Rubio va impulsar els de Pascual a una màxima diferència de dotze punts (34-22 min.16). Els manresans es veien superats en tot i només

l'eslovè Slokar els mantenia en vida. Ponsarnau no veia la manera de parar els culers, i les diferents alternatives defensives plantejades no van servir de res, ja que al descans els de Pascual tenien un coixí de dotze punts (41-29).

En la represa la intensitat i l'encert van decaure. En vuit minuts el parcial va ser de 7 a 7, i les errades eren una constant. Els de Pascual tenien un greu problema en el tir exterior, amb Ricky com a màxim exponent, i l'Assignia, gràcies a Slokar i Llorca, no ho donava tot per perdut. Això li va venir molt bé als homes de Ponsarnau, que van veure com la distancia no creixia i encaraven el darrer quart amb la il.lusió de poder donar un cop d'efefecte.

Però els grans es posen seriosos i no perdonen. Quan menys s'ho mereixia, el Regal es va situar disset amunt (64-47 min.35) gràcies a un triple de Ingles, que va ser el millor del partit amb diferencia. El '20' blaugrana no sembla tenir cap problema d'adaptació i va anotar 21 punts amb quatre triples inclosos. Els darrers minuts de partit només van servir perquè el Manresa reduís l'avantatge i que el marcador final fos de 70-57 per als locals.

70 Regal Barça - 57 Assignia Manresa

Regal FC Barcelona: Rubio (4), R. Grimau (8), Ingles (21), Lorbek (11) i Vázquez (10) -cinc inicial-

Sada (0), Lakovic (7), N’Dong (6), Morris (3).

Assignia Manresa: San Miguel (3), Llorca (9), Gladyr (9), Majstorovic (3) i Slokar (14) –cinc inicial-

López (2), Alex Hernández (1), Alzamora (4), Lewis (5), Oriola (2), J. Grimau (5)

Parcials: 17-12, 24-17, 12-12, 17-16

Àrbitres: Amorós, Garcia González i Castillo. Han exclòs per cinc faltes personals a San Miguel i Roger Grimau.

Incidències: 4.400 espectadors.

stats