BARÇA
Esports Barça 19/12/2010

Johan Cruyff: “Messi podria ser un dels cinc millors jugadors de tots els temps”

Johan Cruyff ha estat el gran protagonista del Hat Trick (Canal 33) d'avui

Redacció
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaJohan Cruyff ha estat el gran protagonista del Hat Trick (Canal 33) d'avui. “Messi podria ser un dels cinc millors jugadors de tots els temps, però és una qüestió de temps”, ha dit Johan Cruyff, que espera que el davanter del Barça no caigui en “les mateixes errades que Ronaldinho”.

“Els jugadors del Barça generen moltes ocasions i sovint depèn de com estan d'encertats que en marquin més o menys”, ha dit Cruyff.

Cruyff ha parlat de Sandro Rosell i ha reconegut que “m'ha faltat bastant al respecte”. De totes maneres, l'actual seleccionador de Catalunya i exentrenador del Barça pensa que tot es pot solucionar: “Potser sí que hi aniré a la llotja del Camp Nou aviat”.

Johan tampoc s'ha estat de parlar de Pedro: "El que millor té és que sap llegir les jugades dels altres abans que ningú".

"La pilota d'or li toca a Xavi, que és el director d'orquestra", ha apuntat Cruyff, qui també ha tingut bones paraules per a Iniesta.

"Si Pep Guardiola no està a gust, marxarà", ha advertit el seleccionador de Catalunya. "Pep sempre ha pensat molt en els detalls del seu passat, ha llegit molt i ha creat una persona amb un context cultural molt ampli", ha dit.

stats