Barça
Esports Barça 04/07/2012

Jordi Alba: "Em sento amb força i si ara no vaig als Jocs Olímpics no hi aniré mai"

El nou fitxatge del Barça assegura que ha fitxat per al "millor equip del món" i amb el "millor jugador del món", Leo Messi

M. Molina
1 min
Jordi Alba, al balcó de l'Ajuntament

L'Hospitalet de LlobregatJordi Alba ha sigut clar i ha assegurat que vol disputar els Jocs Olímpics aquest estiu. El nou jugador del Barça, que aquest dimecres ha rebut l'homenatge de l'Hospitalet de Llobregat –la seva ciutat natal– per haver guanyat l'Eurocopa, considera que la seva incorporació al club blaugrana i la presència a Londres 2012 són compatibles.

"La convocatòria és de 22 jugadors i només n'hi poden anar 18. Hi haurà algun jugador descartat, i s'haurà de veure què passa. Però si no jugo ara els Jocs Olímpics, no els jugaré mai. Físicament em sento molt bé i amb moltes ganes de continuar jugant", ha dit el lateral. D'altra banda, no ha donat importància al fet de tenir només deu dies de vacances.

Sobre la nova etapa com a culer, ha dit que jugarà "al millor equip del món". També ha parlat de Leo Messi: "Tindré l'oportunitat de jugar amb el millor jugador del món. He compartit vestidor a la selecció amb molts jugadors del Barça i m'han parlat molt bé d'ell i també del Barça. Estic segur que l'adaptació serà molt ràpida".

Jordi Alba torna al club blaugrana, que va abandonar quan jugava a les categories inferiors. "Quan vaig sortir del Barça ho vaig fer amb el cap molt alt. Vaig haver de marxar i buscar-me la vida a un altre lloc. El Barça m'ha donat una segona oportunitat i intentaré aprofitar-la".

stats