Barça
Esports Barça 21/07/2012

Jordi Alba: "Messi està per sobre de la resta i és millor tenir-lo de company que de rival"

Des de la concentració de la selecció espanyola olímpica de futbol, el nou fitxatge del Barça elogia el seu company de vestidor i analitza la temporada que espera com a blaugrana

Ara
1 min
JORDI ALBA, FELIÇ DE SER OLÍMPIC

BarcelonaJordi Alba ha analitzat al canal de la Lliga BBVA l'últim mes que ha viscut: "Ha sigut un estiu molt mogut. He tingut la sort de guanyar una Eurocopa amb la selecció espanyola i he fitxat pel Barça. Podré tornar a casa".

L'ex del València reconeix que "amb treball i esforç" ha pogut tornar a vestir la samarreta del Barça, que és "el millor club del món i el que millor futbol practica". A més, diu, "té els millors futbolistes, sobretot Leo Messi, que és qui destaca per sobre de la resta". De l'argentí ha comentat també que és millor tenir-lo de company que patir-lo com a rival.

Alba espera un any molt competit amb el Reial Madrid i avisa que, malgrat que els blancs van guanyar la Lliga la temporada passada, aquest any "tots comencen de zero". En aquest sentit, el de l'Hospitalet de Llobregat assegura molta il·lusió per ajudar el club a aconseguir els màxims títols possibles.

stats