Barça
Esports Barça 04/07/2012

Jordi Alba: "La meva il·lusió és jugar al millor equip del món, amb els millors jugadors i la millor afició"

El nou lateral esquerre blaugrana rebrà aquest dimecres a la nit l'homenatge de la seva ciutat, l'Hospitalet del Llobregat, i aquest dijous serà presentat

Ara
1 min
Jordi Alba, davant l'escut de les oficines del Barça / ÀLEX CAPARRÓS / FCB

BarcelonaJordi Alba ha arribat aquest dimecres al matí a Barcelona i al migdia s'ha fet la tradicional foto davant l'escut del Barça a les oficines del Camp Nou. A la nit, Alba rebrà un homenatge de la seva ciutat, l'Hospitalet del Llobregat, i aquest dijous passarà la revisió mèdica, firmarà el contracte, i serà presentat com a nou jugador del Barça.

Tot just arribar a Barcelona, Alba ha fet les primeres declaracions a la televisió del club blaugrana, Barça TV. "Estic molt content, ha estat un mes increïble per a mi i ara toca aprofitar aquesta oportunitat que m'ha donat el Barça. Torno a casa, amb la meva família i la meva gent, és a dir, que estic molt content", ha comentat el jugador.

Jordi Alba, que ha comentat que ja ha parlat amb l'entrenador blaugrana, Tito Vilanova, ha afegit: "La meva il·lusió és jugar al millor equip del món, amb els millors jugadors i la millor afició. És un gran repte per a mi, però intentaré fer-ho tan bé com sigui possible. És una gran oportunitat, he de créixer encara molt més i aquest és un gran club per fer-ho".

El nou jugador del Barça lluirà el dorsal 18, el mateix que duia amb la selecció espanyola durant l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna.

stats