Barça
Esports Barça 05/07/2012

Jordi Alba passa les proves mèdiques i a la tarda serà presentat oficialment com a nou jugador del Barça

Aquest dijous a la tarda firmarà el contracte que el vincularà amb el club blaugrana per cinc temporades i posteriorment serà presentat al Camp Nou cap a les cinc

Ara
1 min
Jordi Alba, passant la revisió mèdica abans de firmar el contracte com a nou jugador del Barça

BarcelonaJordi Alba ja ha complert l'últim tràmit abans de convertir-se en jugador del Barça a tots els efectes. El lateral, provinent del València, ha superat les proves mèdiques i aquest dijous a la tarda firmarà el contracte amb el club blaugrana per a les properes cinc temporades.

"A les 9 del matí d'aquest dijous, el jugador ha arribat a l'Hospital de Barcelona, on se li han practicat ressonàncies, radiografies i anàlisis de sang i d'orina. Tot seguit, s'ha dirigit cap al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva, on ha hagut de superar diverses proves d'esforç. Allà també se l'ha mesurat i pesat, i se li ha practicat una densitometria, una cardiologia i ecografies musculars", ha informat el club.

Presentació al Camp Nou

A les 4 de la tarda, està previst que Jordi Alba es trobi amb Sandro Rosell per firmar el contracte que el vincula amb el Barça. Posteriorment, tots dos es faran la fotografia de rigor davant la porta d'oficines, on hi ha l'escut del club. Cap a les cinc, el futbolista serà presentat al Camp Nou, en un acte obert als aficionats blaugranes. Per últim, oferirà una conferència de premsa de presentació a la Sala París del club.

stats