Barça
Esports Barça 21/08/2011

Jordi Cardoner: "El problema el té el Madrid, no el Barça. Són ells els que han de rectificar"

En declaracions a COMRàdio, el vicepresident de l'àrea social del Barça assegura que el club està "indignat amb l'actitud i el comportament de Mourinho"

Redacció
1 min

BarcelonaEn declaracions a COMRàdio, el vicepresident de l'àrea social del Barça ha declarat: "estem indignats amb l'actitud i el comportament de Mourinho. No és professional i no és un exemple pels joves. És lamentable que un club històric com el Madrid deixi afectar la seva imatge amb comportaments com aquest".

Sobre si el Barça ha de trencar negociacions o no amb el Reial Madrid, Cardoner ha assegurat que "hem de ser discrets, nosaltres guanyem al camp i el problema l'ha de solucionar el Madrid, no el Barça. En tot cas són ells els que tenen el problema, els que han de canviar i moure fitxa, no nosaltres".

"Les relacions institucionals entre Madrid i Barça estan obertes, però insisteixo, és el Madrid el que ha de rectificar i prendre una altra direcció. Nosaltres no actuarem, és el Madrid qui ho ha de fer. Si el Comitè entén que ha d'actuar d'ofici, ho acatarem".

stats