Publicitat
Publicitat

Barça

Jordi Cardoner: "El problema el té el Madrid, no el Barça. Són ells els que han de rectificar"

En declaracions a COMRàdio, el vicepresident de l'àrea social del Barça assegura que el club està "indignat amb l'actitud i el comportament de Mourinho"

En declaracions a COMRàdio, el vicepresident de l'àrea social del Barça ha declarat: "estem indignats amb l'actitud i el comportament de Mourinho. No és professional i no és un exemple pels joves. És lamentable que un club històric com el Madrid deixi afectar la seva imatge amb comportaments com aquest".

Sobre si el Barça ha de trencar negociacions o no amb el Reial Madrid, Cardoner ha assegurat que "hem de ser discrets, nosaltres guanyem al camp i el problema l'ha de solucionar el Madrid, no el Barça. En tot cas són ells els que tenen el problema, els que han de canviar i moure fitxa, no nosaltres".

"Les relacions institucionals entre Madrid i Barça estan obertes, però insisteixo, és el Madrid el que ha de rectificar i prendre una altra direcció. Nosaltres no actuarem, és el Madrid qui ho ha de fer. Si el Comitè entén que ha d'actuar d'ofici, ho acatarem".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT