Barça
Esports Barça 27/04/2013

Jordi Roura: "Messi torna a estar bé en el desequilibri"

El segon entrenador del Barça treu importància al fet de no haver sumat els tres punts i no poder guanyar la Lliga si punxa el Madrid: "Les coses vindran quan hagin de venir"

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaJordi Roura considera que "és una llàstima que al final l'Athletic hagi aconseguit empatar" i ha elogiat l'esforç dels futbolistes, aturant-se en especial en l'actuació de Song i Thiago. "Hem fet un partit extraordinari. Hem sigut superiors i és una llàstima no haver sumat els tres punts. No hem fet el tercer gol i al final han fet el 2-2. Si no agafes avantatge, aquest camp et porta una mica a això", ha comentat el tècnic.

Sobre l'estat de Leo Messi, el segon entrenador del Barça ha dit que "de mica en mica va evolucionant cada dia millor" i ha celebrat que l'argentí hagi sigut capaç "de tornar a estar bé en el desequilibri" en els 30 minuts que ha disputat en la segona meitat. Jordi Roura espera que "ben aviat torni a agafar el seu millor nivell" perquè si ell està bé, l'equip se'n beneficia.

Sobre el fet de no poder guanyar la Lliga, faci el que faci el Madrid, Roura s'ha mostrat tranquil: "Les coses vindran quan hagin de venir". A més, ha tornat a recordar "el mèrit que té guanyar aquesta Lliga" i ha demanat anar partit a partit. "La victòria tampoc ens hauria garantit res. Volem anar partit a partit, com fins ara", ha afegit.

stats