BARÇA

Jordi Alba: "L'afició del Barça està tan implicada o més que la de l'Athletic"

El lateral blaugrana ha parlat aquest dijous al migdia en roda de premsa sobre les dues finals que encara té l'equip

Jordi Alba ha parlat aquest dijous al migdia sobre el tram final de temporada, amb les dues finals que li queden al Barça, en les quals se'l considera favorit. "Qualsevol equip, sigui de l'entitat que sigui, et pot guanyar. Jo no crec en els favoritismes", ha afirmat el lateral català. A més a més, ha reconegut que per a ell "és la temporada més completa" des que és professional. Tot i la proximitat de la final de Berlín, Alba ha avisat que primer cal centrar-se en "la Copa" i que la Champions "ja vindrà". Ara bé, ha dit que a l'equip li agradaria "celebrar els dos títols el dia 7 de juny".

De totes maneres no ha defugit preguntes sobre el Juventus i ha explicat que té una parella atacant que "es complementa molt bé". "Morata és un jugador d'àrea i sap aguantar molt bé la pilota i Tévez és un davanter ràpid i amb molta mobilitat. Això afavoreix molt el joc del Juventus", ha explicat el blaugrana.

També ha parlat de l'eufòria que circula en l'entorn barcelonista. "Que ningú es pensi que guanyarem la Copa i la Champions fàcilment", ha dit. Però ha afegit que té "amics i familiars" que també "veuen el triplet" i que l'important és que els "jugadors" estiguin "centrats a jugar". Ha dit exactament el mateix quan ha estat preguntat pels xiulets a l'himne abans de començar el partit: "Els jugadors el que hem de fer és estar centrats a jugar", ha explicat el lateral.

El fet de jugar la final de la Copa del Rei al Camp Nou no és un element de distracció per a Jordi Alba. "És veritat que no hi haurà la mateixa gent que en un partit de Lliga, però l'afició del Barça està tan implicada o més que la de l'Athletic", ha afirmat, per descartar que els bascos estiguin més il·lusionats que els catalans amb aquest títol. De totes maneres també ha reconegut que admira el club basc: "Envejo algunes coses de l'Athletic", ha dit el blaugrana, sense especificar quines.