Barça
Esports Barça 17/11/2011

Jorge Fossati, entrenador de l'Al Sadd Qatar: "L'únic equip que està per sobre de la resta és el Barça"

El tècnic del campió asiàtic està orgullós d'haver arribat al Mundialet, confia en superar l'Esperánce de Tunísia, però és conscient que trobar-se el Barça en el camí fins a la final és "

Ara
1 min

BarcelonaL'entrenador de l'Al Sadd Qatar creu que pensar en arribar a la final del Mundialet de Clubs del Japó "és una utopia", perquè, si els àrabs poden vèncer l'Esperánce de Tunísia en el partit previ a les semifinals contra el Barça, "es trobaran amb el millor equip del món". "Ara mateix, el Barça és l'únic equip que està per sobre de la resta. El Reial Madrid, que està ple d'estrelles no el pot derrotar. I això ja ho diu tot".

Jorge Fossatti, en declaracions al programa Mas Esportis de COMRàdio, s'ha desfet en elogis del Barça: "La clau que fa tant bo el Barça és el seu equip, el seu conjunt. Hi ha altres clubs que tenen, potser, millor plantilla a nivell individual, ni que sigui per quantitat de jugadors, però el joc col·lectiu del Barça el fa superior a qualsevol altre".

El tant per cent de possibilitats de superar el Barça en una hipotètica semifinal, "baixa moltíssim". "Amb qualsevol altre rival, podem tenir un 50% d'opcions de guanyar, potser un 40%. Però amb el Barça aquesta xifra baixa molt".

Fossatti ha dit que el patrocini de Fundació Qatar a la samarreta del Barça "és una gran fórmula per donar a conèixer el futbol qatarí al món". L'entrenador argentí ha reconegut que els diners "són la principal motivació" per a molts tècnics i jugadors per acceptar projectes esportius al Qatar, però que en el seu cas, el va seduir "un bon projecte esportiu".

stats