BARÇA
Esports Barça 08/12/2010

Pinto: “A vuitens, ens toqui qui ens toqui serà molt difícil”

El porter, que va ser titular al Camp Nou davant el Rubin Kazan, afirma que la plantilla no té cap equip preferit amb el qual enfrontar-se als vuitens de la Lliga de Campions

Redacció
1 min
Pinto, amb Messi, pujant a l'autocar

BarcelonaDesprés de ser titular contra el Rubin Kazan, José Manuel Pinto ha parlat sobre qui prefereix la plantilla blaugrana com a rival als vuitens de final de la Lliga de Campions (el sorteig se celebrarà divendres, 17 de desembre). "És igual qui ens toqui. Ara els equips que queden són de màxim nivell i el que ens toqui serà molt difícil", ha dit el porter.

Pinto també ha valorat l'actuació de l'equip blaugrana en la fase de grups:"La sensació és molt bona. Hem de seguir en aquesta línia". Pinto, que contra el Rubin va tornar a una convocatòria de la Lliga de Campions després de complir els dos partits de sanció que li va imposar la UEFA per despistar un jugador del Copenhaguen durant un partit, ha assegurat que segueix xiulant. "Jo segueixo xiulant per comunicar-me amb els meus defenses, ho veig una manera totalment lícita. És normal que els tècnics, que han de donar moltes ordres en un partit, xiulin".

El porter també s'ha referit als jugadors del filial que van actuar davant el conjunt rus al Camp Nou: "Vénen amb la lliçó apresa. Juguen amb desimboltura, són descarats futbolísticament", ha assegurat.

stats