Barça

Josep Maria Bartomeu: "Divendres parlaré amb el jutge Ruz i li explicaré la meva versió"

El president del Barça ha tret ferro a la seva imputació

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha estat entrevistat a Canal + 1. "Els tres punts ens permeten apropar-nos al líder. Els aficionats i els socis del Barça estan contents. L'equip està millorant i podem estar orgullosos. El canvi és evident", ha dit. "Leo Messi ha fet un partidàs i ha estat el jugador desequilibrant. És el millor del món i estem encantats amb ell", ha opinat.

"Hem trobat el ritme i l'evolució ha estat positiva. Aquest pot ser un bon any", ha analitzat. "L'Atlètic de Madrid és el favorit a guanyar la Lliga, és el vigent campió. La Lliga és molt llarga", ha dit.

"La setmana no va començar bé, però són coses que passen i que ja se solucionaran. El que importa és el futbol", ha opinat. Josep Maria Bartomeu també ha analitzat les veus discordants dels vicepresidents Javier Faus i Carles Vilarrubí, que no veuen ingerències polítiques en els últims maldecaps que afecten al club. "Sóc un president que m'agrada que tothom opini i la pluralitat. El Barça és un club amb 155.000 socis. De la diversió de la junta surten idees interessants", ha recordat. "Divendres parlaré amb el jutge Ruz i li explicaré la meva versió", ha afegit.