Barça

Josep Maria Bartomeu: "La sanció de la FIFA és massa gran per a una errada administrativa"

El president del Barça ha parlat després del triomf de l'equip blaugrana

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha parlat aquest diumenge, tot just després del triomf de l'equip blaugrana. "Hem comès algunes irregularitats en el passat i érem conscients que la FIFA podia ratificar la sanció. Estem preparant el recurs que presentarem al TAS. Era molt difícil que no es ratifiqués la sanció. Intentarem defensar-nos al TAS. La sanció de la FIFA és massa gran per a una errada administrativa", ha assegurat a Canal+ 1.

"Hem planificat pensant que potser no podrem fitxar durant dues temporades. Hem fitxat molt i queden pocs dies per tancar el mercat, però sempre hem d'estar atents", ha aclarit.

El president també ha analitzat el triomf del Barça contra l'Elx. "Començar així la temporada va molt bé. Es nota que l'equip està amb ganes", ha dit. "La renovació s'ha notat i el soci ha pogut veure un equip una mica diferent", ha assegurat. "Aspirem a ser els millors en totes les competicions", ha dit.

"Leo Messi ha tornat a demostrar, una vegada més, que és el millor jugador del món, una cosa que no hem dubtat mai", ha opinat.

"Munir és poc conegut pels aficionats, però aquesta pretemporada ja ens ha ajudat molt. És jove, però estic convençut que Luis Enrique l'utilitzarà en pròxims partits", ha dit el president, que no ha volgut valorar l'absència de Xavi: "La temporada és llarga".