Barça
Esports Barça 05/03/2012

Josep Pedrerol: "El Col·legi de Periodistes hi és per protegir els periodistes i la professió, no per protegir un club"

Ramon Besa, vicedegà de la institució, i Josep Pedrerol, director de 'Punto Pelota', s'han trobat aquest dilluns a 'El matí de Catalunya Ràdio'

Ara
1 min
'Punto pelota' va fer el seu rècord històric

BarcelonaDesprés que el Col·legi de Periodistes reprovés "els mètodes il·legítims" del programa 'Punto Pelota', Ramon Besa, vicedegà de la institució, i Josep Pedrerol, director del programa que emet Intereconomía TV, s'han trobat aquest dilluns a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

"Entenc que 'Punto Pelota' pugui estar en desacord amb el manifest del Col·legi de Periodistes. Considerem que el programa va fer una mala praxi, però no vam jutjar el programa ni vam demanar que li retiressin les acreditacions. No entrem en opinions, entrem en praxi", ha explicat Ramon Besa, que ha recordat que, en realitat, els dos entrevistats no sabien que estaven sent entrevistats.

Segons Josep Pedrerol, "el Col·legi de Periodistes hi és per protegir els periodistes i la professió, no per protegir un club. Abans de fer un comunicat, hauria agraït una trucada del Col·legi de Periodistes. Em sento desprotegit i em dol que els companys facin el que va fer el Col·legi de Periodistes".

Ramon Besa ha recordat que el comunicat no anava en contra de 'Punto Pelota', sinó que simplement es va limitar a analitzar una praxi concreta.

stats